Palvelut

Insinööritoimisto Ansitec Oy on vuonna 2006 perustettu ja toimintansa aloittanut yritys jonka toimenkuvaan kuuluvat LVI-suunnitelmat korjaus- ja uudiskohteisiin. Ansitec Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti tarjoten tarvittavat suunnitelmat. Suunnittelun lisäksi suoritamme KVV- ja IV-töiden valvontaa ja työnjohtajapalveluita.

LVI-Suunnittelu

Palveluumme kuuluvat lämpö-, vesi- ja viemärijohtojen sekä ilmanvaihtosuunnitelmien laatiminen korjaus- ja uudiskohteisiin ja teollisuuteen. Huolellisella ja järkevällä suunnittelulla löydetään hyvä kokonaisratkaisu asiakkaalle. Perushankkeita ovat linjasaneeraukset, asuinrakennukset, toimistot, lämmitysverkoston perussäädöt, lämmönjakokeskusten uusimissuunnittelu ja ilmanvaihtosuunnitelmat erilaisiin kohteisiin.

Lämmitysverkostojen perussäätösuunnittelu

Tarjoamme patteriverkostojen perussäätösuunnittelun ja lämmönjakokeskusten uusimiseen liittyvän suunnittelun sekä projektien kokonaisvaltaisen läpiviennin vahvalla kokemuksella.

Vesi- ja viemärijohdot

Vesi ja viemäriputkistojen pinnoitus tai sukitus. Tarjoamme apua putkistojen suunnittelussa.

Ilmanvaihtosuunnittelu

Toimivan ilmanvaihdon suunnittelu lähtee tiloja käyttävien eli asukkaiden tai yritystiloissa työntekijöiden tarpeista. Meillä on hyvät taidot niin suunnitteluvaiheessa kuin parhaan ilmanvaihdon ratkaisun toteutuksessa – huomioiden tilojen käyttäjien tarpeet ja toiveet.

Kuntoarviot

Ammattilaisen laatima kuntoarvio onkin pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelman peruskivi, jonka pohjalta saadaan kattava yleiskuva kiinteistön toiminnallisesta, teknisestä ja taloudellisesta kunnosta sekä mahdollisista korjauskohteista. Kuntoarvio koostuu kolmesta eri osa-alueesta rakennus, sähkö ja LVI-tekniikka. Jokaisen osa-alueen asiantuntija laatii osuutensa raportissa.

PTS sisältää kiinteistön korjaustarpeet kustannusarvioineen sekä suositukset kunnostusten ajankohdiksi. PTS on työkalu hallituksen käyttöön ja sen avulla taloyhtiön hallitus pystyy tekemään oman kunnossapitosuunnitelmaehdotuksensa taloyhtiön yhtiökokoukselle.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut täydentävät perussuunnitteluamme ja mahdollistavat erilaisten ongelmaratkaisutapojen soveltamisen asiakkaan tuotekehitysprojekteissa. Tarjoamme monipuolista erikoisosaamista tuotekehitykseen ja tuotteen koko elinkaarelle. Monipuoliset asiantuntijapalvelumme täydentävät suunnittelupalvelujamme kokonaisuudeksi, jonka avulla asiakkaamme saavat selkeän ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun tuotteen kehittämiseen tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.